Text box item sample content

Fotografie door Paulus

de beeldende zoektocht van een multidisciplinair fotograaf

een onverwachte richting

Ik had het niet kunnen bedenken, dat ik na mijn studie psychologie uiteindelijk deze richting op zou wandelen. Aan de andere kant: “aan de hand van mijn vader maakte ik als kind al mijn eerste kiekjes met een camera”.

breed overzicht

een decennium aan beeldmateriaal in full color

tot in detail

de weg van vorming en de keuzes in beeld

mijn werk

Deze archieven zijn allereerst voor mezelf. Als exemplarisch van destijds tot het heden waarin ik mijn stijl, vorm en mogelijkheden binnen de fotografie exploreer. Een beeldende autobiografie. Het is daarmee een allegaartje aan beeldmateriaal. Soms keihard raak, soms een aardige miskleun. In deze archieven ben ik vooral wars van iedereen die maar roept dat je alleen je beste beeldmateriaal moet laten zien. Soms is het proces evengoed interessant, want het verteld in zeker zin wie ik ben en wat ik doe. Wellicht kwetsbaar, I don't give a f#*k, als ik me er maar goed bij voel. In tegenstelling tot mijn bedrijfs- en event-fotografie website heb ik met deze portfolio geen specifieke doelgroep of een uitgesproken markt. Alleen pure interesse is hier wat telt.